Diana M. Davis Watercolor

Diana M. Davis Watercolor

Friday, February 8, 2019

Shows, painting, thankful, busyAdd caption
Hi wow February,  can you believe it.  Today was warm in the 60s. Sadie, our lab and I enjoyed walking in the woods , it was so beautiful.  I have been painting as much as possible Showtime soon. Next weekend  is my class on landscapes at Norfolk Botanical Garden.  Then Eastern Shore Community College from 10AM TO 3pm is the Heritage Festival Feb 23. Then Mama has knee surgery  and then I take my work to Norfolk Botanical Garden for my one Man Show March and April.  I feel pressured  to paint  but it is coming along. Here are 2 paintings I finished  this week. Wishing you happy painting  and lots of love, blessings,  Diana

7 comments:

 1. Diana I never tire of seeing your gorgeous art friend. Am I understanding that you are having knee surgery or is it your Mom? Hope all turns out well. Hugs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was Mama , she did great, although today she is hurting some. We have a damp foggy day here. Thank you Debbie for asking, love Diana

   Delete
 2. Beautiful as always. Good luck with all you have to do. !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank u BJ, too busy here. I am tired.hope you R doing good, love Diana

   Delete
 3. Yes, I was wondering about the knee surgery as well. Sadie looks happy! Your art is always inspiring and so beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Debra, it was Ma but she is doing good.Sadie is 6 yrs old. So hard to believe , love to u, Diana

   Delete
 4. Goede vrienden, mijn naam is Laura, uit Lund-Zweden, ik ben een arts van beroep, 45 jaar oud. Lees mijn waarheidsgetrouwe getuigenis zorgvuldig door, ik heb de positieve intentie dat deze informatie iemand die dit artikel leest zal helpen om gebroken huwelijk terug te herstellen en verloren liefdesrelaties binnen 2 dagen te herstellen. Nadat hij jarenlang in relatie met Antonio was geweest, brak hij het uit, ik deed alles om hem terug te krijgen om van me te houden, maar alles wat ik deed was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik heb hem alles gevraagd, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn collega op mijn werkvriendin en ze stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een liefdes spelling rock die me zou kunnen helpen om het terug te spellen, maar ik ben het type persoon dat nooit dacht dat liefde spreuk deel bestond of werk, ik had geen keus dan om het te proberen, ik mailde het spellingkanaal en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles goed zal komen voor drie dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zal komen, hij gooide het spellinggedeelte van Love in de lucht en verrassend genoeg was het de tweede dag rond 6.00 uur. Mijn ex-liefdespartner belde me op mijn mobiele telefoon, ik was zo verrast dat ik het telefoongesprek beantwoordde en het enige wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield . Ik was zo blij en ging naar hem toe. Zo begonnen we weer gelukkig samen te leven als man en vrouw. Sindsdien heb ik beloofd dat iemand die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige liefdesprobeerder genaamd Dr.Oduduwa die me hielp liefde en vertrouwen in liefde terug te herstellen mijn huwelijk. e-mail: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Ik raad ten zeerste degenen die wanhopig en vastbesloten zijn om terug te gaan naar de ex-liefdespartner of ware liefde te vinden, vandaag nog contact op met Oduduwa voor een spoedoplossing. je kunt hem e-mailen als je hulp nodig hebt in je relatie of een ander geval als volgt: ..
  1) liefdes spell gedeelte om spellen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
  8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwen vrucht van de baarmoeder)
  Neem contact op met deze geweldige man, Dr.Oduduwa als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing via (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  ReplyDelete

Please comment, I enjoy them so much!